Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτη εκπλήξεις θα είναι η τρίτη σεζόν της σειράς Locke & Key του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς Locke & Key. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου 2022 και όπως φαίνεται θα πρέπει να είμαστε ετοιμασμένοι για εκπλήξεις. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, η οικογένεια Locke, Tyler (Connor Jessup), Kinsey (Emilia Jones), Bode (Jackson Robert Scott), Nina (Darby Stanchfield) και Duncan (Aaron Ashmore) βρίσκεται σε δράση, προπαθώντας να παλέψει με τους φόβους της για να γίνει ξανά κυρίαρχος του σπιτιού της.

"Το παρελθόν είναι πάντα μαζί μας. Μπορείς να προσπαθήσεις να φύγεις μακριά του, όμως θα είναι πάντα εκεί", λέει ο Tyler και στη συνέχεια το trailer μεταφέρεται στην οικογένια, μέσω του Timeshift Clock.


Τέλος υπάρχει και μία έκπληξη, η επιστροφή της Dodge, την οποία υποδύεται η Laysla De Oliveira.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*